Penginapan Sewa harian di Shah Homestay . Layari www.homestayshah.blogspot.com

Monday, November 2, 2009

Anak & abah sama2 ketagih...

Salam...

Anak2 koi 3 org tu ketagih main game online, yg abohnya ketagih berblog....hai entah lah...nasib baik maknye spoting walaupun sokmo kelahi ngan anak2 suruh ngaji, baca buku, makan nasi dan lainlah lagi...

Tapi anak main game pun ade masanya....mana boleh layan sokmo, nanti otak cama game pulak hehehe... abohnya juga, berblogpun ikut dan je.....




Tapi lepas ni koi ade hobi baru....baru beli utk sekolah, tapi guna duit utiliti STF yg GB suruh koi kumpul tiap2 bulan khas utk mendapatkan menatang tersebut....hok sekolah pun, koi yg jaganya...sebab usaha koi sehingga sekolah boleh dapat benda gitu. Bolehlah koi pinjam utk tujuan lain2 .....



6 comments:

YASSIN said...

Ah kabor..maru blake kita supe... kejadian umah kawan gitu juge kabor..nok gonerkan jaman IT bantai blake..koi nasib baik tok budok nyer tak mengacau PC ini mekala dok maru seme...hehehe....

Cikgu Jang .. said...

koi raselah, rodong2 yg selalu kuar postnye tu mesti tgh high berblog ni. pantang ade mase terluang, mesti nak tulis, koman2 pun tengok blog org lain....moh rodong, kite nulis blog sampai hamun tahap cipan....hehehe

mazru(9m2mzr) said...

haha..sama la kite,tp anak koi ni suke main game dlm tepon,abih sokmo btry tepon koi dikerjekannye..

Webmaster@Echam said...

Elok sangatlah tu. Pasni bolehlah aok terbitkan CD pancing... hehhehe

relevan said...

Ada kala kwn berblog dalam teres getah jer..Aii cikgu..nanti anak masuk facebook ayahnye..risau maknye nanti..he he!

JOHN DOE said...

hehehe...anak se yg umo ea duo tahun pun dah makin ligat dongan laptop n desktop nie, dah pandai bukak sendiri...tapi takpo, bagus utk maso hadapan...