Penginapan Sewa harian di Shah Homestay . Layari www.homestayshah.blogspot.com

Tuesday, December 1, 2009

Best oiii makan sup gearbox free...

Salam...

Malam semalam, tengoh koi nengok rodong2 main pingpong kat umah Amir KPM, tiba2 Cikgu Zul telefon ajak makan sup kat umah Abang Lee kebau.

Koipun start motor dan pegilah kat situ. Popalih...sekawah sup tulang tengah sedia utk dimakan.

Bale....kata koi, tak habis makannya. Bapok le besornya tulang ter. Padanlah org panggil sup gearbox sebab sepinggan padan dgn seketul aje tulangnya.

Benda free, rezeki org sembelih buat korban. Koi numpang makan je....itupun dah tak berabih ...kalau kat kedai, seketul tu mahu silap2 RM12-16 herganya...

Licin kome kerjakan daging kat tulang te...cicoh pulok dgn kicap+lada+asam limau..

AyohHamid tengoh mengobek isi dalam tulang...

Pok Yas senyum aje dpt makan sup free..

Gitulah prentan org buat korban.....murah rezeki yek.....

p/s : maaf, grafik kurang jelas sebab koi tgkp gambo hari malam....

Sekian...

14 comments:

relevan said...

Sop ekor takder ke cikgu?..

Cikgu Jang .. said...

takdan rodong koi te ambik..ramai sgt penggemarnya ekor lembu ni..

zamtavac said...

sup ekor nie nak tambah power itu pasal oghang berebut te....

LIPISLADY said...

Assalamualaikum, bala bete, licin tulang teh deme gere yee..

hai said...

makan hok free ni,memang sedap !!

kuina said...

sy namakan sup toksid...

Pengembara silam, said...

Aok makan dgn zul narin ke? Ckap ke zul,berambi skit makan tu..hehe..

wifenavy said...

Sedap nye wei.. kat kg koi kalau nok rase sup tulang daging korban tu kena la rerajin tunggu kat Mesjid,..

mazru said...

tinggal-tinggalkan jin sikit weh.........keh keh keh

Webmaster@Echam said...

Huh.. sedapnyer wehhh..

abu muaz said...

Cikgu.... hati-hati makan daging tuuu!!

abu muaz said...

Sudah ziarah kakcik seroja yang keseorangan diwad?

kakcikseroja said...

kakcik pun itu hari masak seperiuk beso sup gear box ni.. tp, x amik gambo..

Abu Muaz..

kengkawan semua sibuk dan jauh.. doa kalian pun sudah cukup menenangkan kakcik :)

dandon said...

Salam cikgu ... ape2 pun kala free memang sedap