Penginapan Sewa harian di Shah Homestay . Layari www.homestayshah.blogspot.com

Monday, December 28, 2009

Maka bermesyuaratlah kome hari ni..

Salam.....

Tepat jam 8.30 pagi tadi semua warga sekolah termasuk pekerja swasta dan pengawal keselamatan turut hadir ke bilik gerakan sekolah untuk mendengar amanat GB sebelum sekolah dibuka pada 4 Jan nanti.

Tahun ni, sekolah kome menerima 5 orang cikgu baru bagi mengantikan 4 orang cikgu yang dapat bertukar.

Meeting kali ni lebih kepada fokus bidang tugas dan jawatankuasa yg diberikan kpd guru2 utk melaksanakan misi sekolah cemerlang tahun depan.

Apabila koi teliti bidang tugas guru2, tidak banyak sgt perubahannya, kalau adapun, melibatkan pertukaran bidang tugas dan tugasan melibatkan HEM, KOKO atau Kurikulum.

Macam biasa, jawatan Penyelaras Bestari masih lagi dipegang oleh koi dan misi utk tahun depan adalah untuk membudayakan lagi penggunaan ICT di peringkat sekolah..


Sekian...

12 comments:

Pengembara silam, said...

Meeting doh aji?..Kome ari khamis ni..

abu muaz said...

Selamat kembali bertugas.

Mybabah said...

Salam Cikgu. Pemilihan cikgu sebagai penyelaras bestari bagi memastikan semua warga sekolah celik IT adalah satu pemilihan yang tetap. Eksploitasi sepenuhnya kemudahan IT yang kaya dengan maklumat ini. Kami di peringkat Bank sedang giat menggunakan pelbagai aplikasi IT dalam perkongsian pengetahuan dalam kalangan warga kerja kami. Selamat memulakan tugas Cikgu...

Cikgu Jang .. said...

tq babah....tapi nak laksanakan pembudayaan ict ni sememangnya susah apabila staff / guru itu sendiri tidak mahukan perubahan...

Webmaster@Echam said...

Rodong,
Selamat memulakan tugas weehhhh. Pada yang payoh nak beruboh tu mmglah susoh sikit. Deme lebih selesa dgn apa yg dah ade. Gitulah gayenyer..

kakcikseroja said...

Selamat kembali ke sekolah, Cikgu. :)

cemomoi said...

selamat meneruskan tugas murni mendidik bangsa paling untungnya 'ilmu yang bermanfaat' (hadis nabi) tu sebagai bekalan ke pangkuan Ilahi sok te so kena keja dengan ikhlas dan dedikasi

al-mankaraqi said...

selamat bertugas cikgu!........errrrrrrrrr 5 cikgu baru ter anok2 dara baru keluor maktab ke cekgu?...........hehehehehe

relevan said...

Yuran sekoloh berapa cikgu?..

Cikgu Jang .. said...

yuran sekolah paling rendahpun 100 lebih gak kat sekolah kawan ni

Cikgu Jang .. said...

cikgu 5 org tu bini org dah....kalo anak dare, best jugak ye....tapi kalo yg jenis sombong tu....lagi nyampah

terganaz said...

Salam,kalo aok blik sk purun,kirim salam la kat GB aok, dulu dia di SK Jengka 13 nie , jadi GPK 1 skolah koi yek...