Penginapan Sewa harian di Shah Homestay . Layari www.homestayshah.blogspot.com

Friday, February 18, 2011

Moh main badminton...

Salam hari jumaat......

Moh kite pegi main badminton...........ni tengah semangat nih wehhh...

Biorpun main tak setere Lin Dan mahupun Datuk Lee, keknye kalo koi main dengan M. Nasir atau Nasir Bilil Khan, rasenyer koi menang.

Biase2 semalam main 3 game, seminggu 3 kali. Bermakne kadang-kadang tu 9 game seminggu. Bahagi pulak dengan set, jadinyer 18 set seminggu.

Keknyer, skill paras tu jelah, takmboh bertambah......

Mungkin dah masuk zon asar kot.............

Hehehehe.................


Sekian...

8 comments:

zulkbo said...

salam..
kala koi mau pancit main
badminton ni..main bowling je
ler nih..

akuanakpahang said...

Untuk kos buah aje brapa te? hehehe koi tak larat bender nie buah mahel ngat macam buah sawit juge :)

cemomoi said...

bebaik weh, zon asor ni jantung tak brapa kuat doh jangan layan cam lindan, kang takdan

Cikgu Jang .. said...

bese2 kalo main regu, sorang bayar 1.50 utk buah ter...kalo 3 kali main semalam, habis le 4.30..keknyer hati puas sebab dpt keluarkan peluh...

Cikgu Jang .. said...

setakat ni Alhamdulillah....jantung koi sihat walafat lagi....gamoknyer selalu memepoh lah tu kot..

Anonymous said...

heh bagus tu untuk kesehatan.. tapi jgn le merokok mahu sesia saje exercise tadi. bagus untuk keluarkan peluh dan lemak serta pusingan darah serta buang kolestrol dlm badan..
tapi kawan saya masa umur awa;l 40a an jatuh tersungkur masa main tenis.. kena heart attack sbb time sudah tiba..

relevan said...

Main badminton ni bagus untuk kesihatan..tapi sakit juga jika kena Smash ` batang hidung ..

Anonymous said...

Salam tuan,

Dah lama kawan tak main badminton ni. Ada tiga taun gamoknya. Le ni kalau main 1/2 set pun semput dah gamoknya.

Mountain climber