Penginapan Sewa harian di Shah Homestay . Layari www.homestayshah.blogspot.com

Tuesday, August 11, 2009

Mari latih anak2 main ngan teknologi

Salam...

Apabila sibuk sangat nak berebut main game, cara mudahnya bagi satu sorang komputer, lantok lah main sampai jemu.

Benda peliknya, bior latih guna komputer dari peringkat awal lagi, walaupun dengan main game online.

Nanti dah besar dan dah sekolah, taklah terkial2 pegang mause bila cikgu bawak masuk lab.




Koi bukannya benda, kadang2 tension asyik nak beramok aje berebut main game.

5 comments:

relevan said...

he he he cikgu hj jang..hati2 nanti bebudak berblog mengalohkan kite..

Cikgu Jang .. said...

elok juga bior pandai nulis blog, boleh ganti koi pulok nanti...kot2 dah lama nulis, timbul pulak rasa jemu. manalah tahukan...

endiem said...

Kang kite yang nak main nyaloh ke budok2

Webmaster@Echam said...

Salam cikgu..

Hehehhe.. bakat betoi diorang main game yek...

Cikgu Jang .. said...

biasalah bebudak. cepat aje pandainya..tak macam orang tua, beriye kena ajar baru mboh pandai