Penginapan Sewa harian di Shah Homestay . Layari www.homestayshah.blogspot.com

Wednesday, June 16, 2010

tengok live piala dunia guna internet..

Salam....

Bagi rodong2 yang tak ada astro kat umah, mahupun sudoh berenti melanggan astro macam koi nih, kite boleh tengok secara langsung perlawanan piala dunia sekarang dengan melayari internet aje.

Koi semalampun baru berjumpa laman ter. mase perlawanan antara Portugal dan Ivory Cost malam tadi.

Bukan setakat tengok bola aje, sukan lain yang sedang berlangsungpun ada ditayangkan.

Keknyer, nengok kat komputer nih tok le sesedap tengok tv.....tapi itupun dah memadai berbanding pada tak dapat tengok langsung.

Satu lagi, keistemewaan laman tu, movie mahupun siaran TV live kite boleh tengok.

Kalau rase nok cube boleh lah pegi ke laman ter.....ATDHE.NET.


Sekian....

8 comments:

Webmaster@Echam said...

time kasih rodong kongsi info... kawan pun tak tahu sblm ni...

akuanakpahang said...

TQ diatas info ini kawan pun tak tahu keknya betul kabor dek aok te tengak pada TV juge sedak hehehe..

zulkbo said...

salam cikgu..
terima kasih..
koi pun dah lama
mencrik ni..
rumah tak de
astro beyond
he he..

cemomoi said...

waaa tak jadi le koi ngambik siaran bebayo ter... tima kasih.. syok layan tvnet time cuti nih

relevan said...

Nak lagi best tengok..moh kita ke Afrika Selatan cikgu...

Mr. Fuehrer said...

Segalanya Bola! Bola! Bola! di blog saya....www.blackfuehrer.blogspot.com

Mazru Majid said...

bagus jugek ni..

piewahid said...

t kasih rodong...:)