Penginapan Sewa harian di Shah Homestay . Layari www.homestayshah.blogspot.com

Thursday, July 29, 2010

Kadang2 teringin jua...

Salam...

Eh, eh.....ngape lak tetibe aje malam nih koi nulis blog setelah naik berkulat dibiorkan sepi tanpa cakne.

Ngape pulok tetibe je jari jemari koi yg kasor ni tetiba aje menari di papan keyboard yg dah berhabuk disebabkan malas nok nyuci sebab jarang2 bukak laptop .

Ngape pulok tetibe aje terlintas idea nok nulis padahal dah sebulan koi rehatkan minda drpd nyemakkan fikiran mencari idea ape nok ditulih.

Sebabnyer......spt tajuk kat atas itulah............

Hari semalam genab le sebulan koi cuti nulis blog dan hari ni, mboh pulak koi mula nulis sedangkan hajat dihati nak bersara dah.

Tapi bile jarang2 koi bukak blog nih, ade je pengunjung yg jenguk, maka terbit le rase di hati nak aktif balik.

Tapi tok tahu le pulak sejauh mane keaktifan dan kerajinan koi menulisnyer.

Gamoknyer tengok pader cuace kot.....

Mengkale cuaca ceroh sepanjang hari...maka ade le posting baru, dan mengkala hujan campur mendung di tengah hari.....jawabnye entry itulah yang adenyer.....

Rodong2 sekelian....

Rupe2nye weh.....seronok jugak melupakan blog nih buat seketika. Tak payoh sibuk2 nak update, tak payoh sibuk2 nak ulas hok org lain punyer dan yg paling besh boleh buat keje lain dr ngadap komp dan peroh otak bende yg hendak ditulih...

Tapi.....bile kadang2 bukak blog, tengok hok rodong2 ade sokmo entry baru, rase cemburu pulak. Pastu mulalah datang idea mencurah2.....

Tapi bile nak mula nulih je.....la........ilang sume idea tu. Che gone gayenyer...

Sebab tu le koi tak update blog nih hingga le malam nih....

Tapi malam nih lain pulak ceritenyer.... Puncenyer.....sebab bini takde pegi kursus......bosan punyer cerita....layan jugak le sikit2.

Gone rodong lame ?.....boleh terima koi kembali agoknyer.....

Sementara koi takde tu, anggap koi pegi bercuti buat seketika......

Sekian....

9 comments:

piewahid said...

selamat datang weh. n3 aok memang dinanti2kan... :)

zulkbo said...

salam..
apa kabor wehh..popaleh aok bini
tak de kursus baru ingat ke kita..he he
selamat kembali ke alam blogger
entri aok mmg di nanti2 peminat
setia aok ni..hu hu

al-mankaraqi said...

selamat kembali cikgu. harap teruskan berblog untuk kongsikan ilmu dan pengalaman awok ter kepada orang yg x sekoloh macang koi ni......

relevan said...

Silalah kembali cikgu..kome semua merindui mu..hehe!

akuanakpahang said...

Salam Cikgu selamat kembali..Maru aok biorkan dok dicakne lalu blog.. tertanya juga kawan sihat ker goner ker rupa aok dlm bercuti..itula bendernya ada isteri bagus juga tak de sesekali bagus juge..sesekali melapas rindu hehehe...apapun pun dah ada blog kena ada kod dan etika juga kata DrM tu hehehe...slmat kembali.

endiem said...

selamat kembali berblog cik gu..Sesekali berblog, sesekali carik ikan, sesekali pergi kebun, sesekali makan angin ...tak gitu?

Cikgu Jang .. said...

Salam semua

Time kasih le sebab masih ingat kat koi ni yak...insyaalah....demi rodong2 , koi cube le nulih lagi kalo ade kelapangan mase....tapi yg pastinye, koi tetap solute kat wokme sume sebab masih setia dgn dunia blog nih....hehehee

cemomoi said...

heee bini g kusus baru le rasa idop kosong yerk....

Mazru Majid said...

salam weh...

lama amat aok nyepi..koi doa kan aok sehat sokmo cikgu..