Penginapan Sewa harian di Shah Homestay . Layari www.homestayshah.blogspot.com

Sunday, November 13, 2011

Dah jadi hobilah pulok...

Salam....

Semenjak beli TV baru 42 inci dgn HDD Media Palyer baru ni, koi mula terjebak dgn aktiviti mendonwload filem dari internet.

Setakat nih, rasenyer banyok dah filem yang koi save....dalam sari te, dapat le se filem.

Gitu le lebih kurang...kalo hari tu tak sibuk.

Setakat nih, filem2 melayu je yg banyoknyer sebb anak2 koi suka layan filem tu. Kekadang tu sampei 3,4 kali tonton bende yg same...

Kalo sesape berminat nak link kat filem tu di ade hplink kt bawah...

Sempoi gitu

Ohsyok

Direct Donwload Movie

Walopun nak ke tengok cerite tu, paling kurang pun 3-5 jam baru siap download bergantung kpd acces internet.

Makakan koi guna streamyx murah, terpakse le bior komputer terpasang berjam2 lamanyer bagi sudoh kerja2 download cerite tu..

Keknyer, dari koi beli VCD atau DVD baik koi pilih je cerite mane yg berkenan. Ande ratusnyer cerite, pilih je mana nok...

Sekian....

4 comments:

akuanakpahang said...

Salam... hahaha.. ander hobi baru laa puloks yak :) bolehlah koi mintok aok copy ker kawan getek :)

che mid said...

Seronok la anak-anak ya.. cuti sekolah ni dah tau aktiviti di rumah..

zulkbo said...

salam..
kalau koi tak daya wehh..
ke plaza wisma central cari
yang pirated je lah..RM5 DVD

cemomoi said...

koi tak tahan nuggu tu le... bila lama ngat kang dia kabo "time out!" hangin sungguh